Vi drikker oss frem til jul

For andre året på rad blogger vi om vår Juleølkalender. Vi fyller hvert år en kasse med gode juleøl, og drikker en for hver dag i advent. Dette kan du lese om her de neste ukene.

Luke 18: Mikkeller Happy Lovin Christmas IPA

Gjennom de siste 15 årene, har jeg hatt den tvilsomme gleden av å se et uttall kamper med Vålerenga. Mens spillet har vært lite å glede seg over, har det ofte vært morro å følge med på Klanen. Et var riktig nok betydelig morsommere for 15 år siden, enn det er nå, for Klanen har fallert kraftig.

De er flinkere enn de fleste andre til å finne på morsomme sanger. Her er noen av mine favoritter:

-          «Øl og vold og skamslåtte bønder», skreket gang på gang i opp mot ti minutter i gamle dager. For øvriig har jeg hørt Stabæk rope «Champagne, Kanapeer og Ille tilrette agronomer», som sin versjon av denne.

-          «Ding, ding, ding, ding, ding, ding, ding. Bønda skjønner ingen ting », sunget mens de rangler med nøkkelknipper.

-          «Tramp, tramp, tramp på en fugl! Tramp, tramp, tramp på en Kanarifugl», sunget under hatoppgjørene mot Lillestrøm

-          «Har du traktor og ljå, heier du på LSK. Har du øl og er glad, heier du på Vålrenga».

Mikkeller Happy Lovin Christmas IPA

Farge:

Gylden, uklar.

Nese:

Humle, appelsinskall, melon, nektarin.

Smak:

Mye bitterhet og fylde. Appelsinskall. En KRAFTIG IPA.

Ettersmak:

Mye bitterhet. Ganske tørr. Mer appelsinskall.

Dette er en ganske ekstrem IPA. Den fremstår som ganske ubalansert, men dette vil nok gi seg når den har blitt lagret en stund. Den er god i dag, men vil bli himmelsk ved lagring.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>