Vi drikker oss frem til jul

For andre året på rad blogger vi om vår Juleølkalender. Vi fyller hvert år en kasse med gode juleøl, og drikker en for hver dag i advent. Dette kan du lese om her de neste ukene.

5-retters bursdagsmiddag

I romjulen fyllte min kone år, men vi fikk ikke feiret dette før mot slutten av Jaunuar. Vi inviterte to håndfuller med venner hjem, og satte i gang med kokkeleringen.

Når vi skulle sette sammen med menye, hadde vi fokus på følgende:

Maten skulle være god, men enkel å lage
Vi skulle lage passe store mengder
Vi skulle forsøke [...]

Ølsmaking med dertil egnet mat

Jeg skal innrømme at jeg har et alkoholproblem. Dette kommer IKKE av at jeg drikker for mye. Det kommer tvert i mot av at behovet for å kjøpe spennende ting er betydelig større enn evnen til å konsumere de samme varene. For at huset ikke skal flyte over av drikkevarer blir jeg derfor [...]

Femretters Valentinesmiddag

Selv om vi selvfølgelig synes Valentines Day er et amarikansk påfunn som er importert til Norge av handelsstanden, må romantikerne i oss innrømme at man ikke skal la en anledning gå fra seg til å være litt amorøse. Siden vi elsker mat nesten like mye som vi elsker hverandre, ble det naturlig å markere begivenheten [...]

En enkel jubileumsmiddag

Min kjære kone og jeg fant ved en tilfeldighet ut at vi har vært sammen i 100 måneder denne måneden, og det må jo feires! Som så mange ganger før, bestemte vi oss for å lage noe god mat, og grave frem noen fortreffeligheter fra vinskapet.

Denne lørdagen har vært travel. Line har ryddet [...]