Vi drikker oss frem til jul

For andre året på rad blogger vi om vår Juleølkalender. Vi fyller hvert år en kasse med gode juleøl, og drikker en for hver dag i advent. Dette kan du lese om her de neste ukene.

Luke 24: Stone Brewery – Special Holiday Ale

Musikk: Midnight Choir – Amsterdam Stranded

Midnight Choir og deres vokalist Paal Flaata er nok våre absolutte favorittartister. Første gang Line var hjemme på middag hos meg, surret denne platen i bakgrunnen. Da vi giftet oss spilte Paal Flaata på festen og da vi fikk barn spilt vi også denne platen under fødselen. Jordmoren var fra [...]

Luke 23: Haandbryggeriet - Nissefar

Musikk: Peter Nordberg – Sov Lilla Syster

Jeg har hatt denne sangen med tidligere i bloggen. Det er en av de fineste sangene jeg vet om. De siste dagene har den kvernet rundt i hodet mitt.

Denne er til deg, lille Eirid:

Sov Lilla Syster

Är du där
är du här hos mig
Kan du höra mig
Jag är rädd, jag är [...]

Luke 21 og 22: Mack God Jul og Slaapmutske Christmas

To gode venner mistet et barn natt til i går, så vi orket ikke å åpne noen luke i går. Vi vuderte å kutte ut hele julekalenderen, men jeg vet at faren til barnet har fulgt med på bloggen, og begge foreldre var ivrige medhjelpere under utarbeidelsen av lørdagens kjempeblog.

Vi velger i stedet å dedikere [...]

Luke 20: Bocq Christmas

Musikk: The Proclaimers – Sunshine On Leath

En annen veldig bra konsert vi har vært på i år, var The Prolaimers på John Dee i April. Dette er et band jeg oppdaget etter en tur til Skottland for noen år siden. Jeg kjøpte da deres andre album “Sunshine On Leith”, og den hører vi ofte på.

På [...]

Luke 19: Brewdog – There Is No Santa

Musikk: Vidar Johnsen og Peter Nordberg - Ord Og Ögonblick

Det skal innrømmes at vi ikke har vært på så mange konserter i år, men de vi har fått med oss har vært veldig bra. En av dem var med Vidar Johnsen og Peter Nordberg, en haugesunder og en svenske. Konserten var så bra at vi [...]